Audities Griffioen Zuidplein cabaret festival

Zaterdahansd-auditie-griffioen-zuidplein-cabaret-festival-01g 16 januari auditie gedaan voor Griffioen Zuidplein cabaret festival. Maandag 18 januari worden we niet gebeld. Als we wel gebeld worden dan zijn we door naar de halve finale in het Zuidplein theater.

 

Ik heb redelijk gespeeld… paar kleine foutjes. Het was toch weer spannen. Blijkbaar vind mijn hoofd “auditie” ook spannend 😉 Maar ben blij dat ik 5min (ingekort) van mijn nieuwe cabaret stuk heb mogen spelen. Jammer genoeg kon ik niet oefenen op de piano. Maar heb mijn best gedaan. Met dank aan de meneer van de techniek! Perfecte timing!! Top gast!! Ik hou jullie op de hoogte wanneer ik morgen niets hoor! Op naar het volgende comedy/cabaret optreden… we gaan door!!
hansd-auditie-griffioen-zuidplein-cabaret-festival-02

hansd-auditie-griffioen-zuidplein-cabaret-festival-03

hansd-auditie-griffioen-zuidplein-cabaret-festival-01