Audities Comedyhuis Comedy Competitie

hansd-comedy-competitie-comedyhuis-utrecht-02The Day After…. Wat een fantastische avond bij Comedyhuis Comedy Competitie Audities… blijkbaar vond ik het woordje “COMPETITIE” ineens spannend. Ik ging er ook niet van uit dat ik een ronde verder zou komen… dat is nog te vroeg. Ik kom nog maar net kijken…

 

 

 

maar mijn hoofd dacht toch anders dan ik bij het woordje “COMPETITIE”… Maar het was een top optreden, Fantastisch publiek zn 80man sterk hoorde ik… achteraf echt super genoten en geniet nu nog! Na mijn optreden moest ik gewoon ff bijkomen… had hele slappe benen van de spanning…
De mannen die door zijn… terecht… dit blijft nog wel ff in mijn lijf zitten… wat een top avond… met dank aan Hans Gommer Jeroen Pater en De Kargadoor THANKS… op naar meer!! ‪#‎comedy‬ ‪#‎HansDOnTour‬ ‪#‎worldpeace‬

 

 

 

hansd-comedy-competitie-comedyhuis-utrecht-03

 

hansd-comedy-competitie-comedyhuis-utrecht-04